Хотел Дриймс

Предлагаме Ви чудесно място за почивка сред природа на брега на морето.В подножието на южните старопланински склонове, в непосредствена близост до черноморския бряг е разположен град Свети Влас. Той е на 10 км от историческия град Несебър. Свети Влас заема северната част на залива, край който се намира международния комплекс Слънчев бряг и вилно селище Елените, а Бургас е на 40 км по на юг. Хотел Дриймс разполага с апартаменти включващи луксозна мебелировка, самостоятелен санитарен възел, тераса, климатик, хладилник, удобства за гладене, кабелна телевизия и безжичен интернет във всеки апартамент.

Всеки апартамент/студио разполага с мека мебел, тераса, самостоятелен санитарен възел, климатик, минибар(хладилник), телевизия и удобства за гладене на дрехи. Удобно място за прекарване на почивката до море и в подножието на Стара Планина. Подходящо за семейството или приятелско събиране.
Двора е красиво озеленен, с малък фонтан и барбекю.На разположение са няколко маси за приятели и компания. Удомно място за почивка както през деня така и вечер.Най-отгоре се намира над 100 кв. метра тераса с чадъри и шезлонги.

Контакти:

гр. Свети Влас
кв. „Русалка“ 186
Телефон: 0878 30 25 40
E-mail: dreamshotel@abv.bg
Уебсайт: dreamshotel.eu

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress