Хотел Дунав ***

Хотел Дунав е съвременен градски хотел с перфектно разположение в центъра на Видин близо до градския крайречен парк. Тризвездният хотел предлага на своите гости съвременен комфорт и безупречно обслужване. Смелите форми и интригуващите комбинации от цветове в интериора на Хотел Дунав създават свежа и приятна обстановка, а разнообразните удобства в стаите и гарантират спокойствие и приятен престой в хотела.

Хотел Дунав предлага разнообразни възможности за настаняване на своите гости. Те могат да избират измежду 4 единични и 26 двойни стаи,4 фамилни, 4тройни стаи и 8 апартамента. Всеки тип стая и апартамент се отличава с характерен тематичен интериор и предоставя всички необходими удобства за пълноценен отдих.

На разположение на гостите на Хотел Дунав е и приятен лоби бар със запленяващ интериор. Освен за срещи от частен характер, лоби барът е чудесен избор за провеждане и на делови срещи в тесен кръг. На своите гости той осигурява голям избор от алкохолни и безалкохолни напитки, безжичен достъп до интернет и приятна атмосфера.
Новопостроената зала в хотела позволява да се провеждат и срещи с по-голям брой участници.Тук ще се намира и бъдещият ресторант към хотел Дунав, с капацитет около 30 места.

Добре дошли в нашия луксозен хотел с отлично местоположение, където ритъмът на града се слива с красотата на зелената крайдунавска градина и романтични пейки край тихият бял Дунав.

Брой стаи и брой места:
40 бр. стаи и до 100 бр. места

Екстри:
безплатен паркинг,WI-FI, ресторант

Цени:
от 44 лв. до 94 лв.

Адрес:
гр.Видин, ул.“Еделвайс“, 3
Телефони за контакти:
+35994 600 174, 0893326311
Уебсайт:

hoteldunav.eu

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress