Хотел Езерец Благоевград ****

Хотел “Езерец” – гр. Благоевград предлага на своите гости настаняване в 46 чудесно обзаведени двойни стаи, 5 от които спални и 10 категория лукс, оборудвани с телевизор, климатик, телефон, мини бар, високоскоростна Интернет връзка, самостоятелни WS, душ и вана, топло и шумо изолация, денонощен Room – service и др. Всички стаи са обзаведени със стилни и функционални мебели, интериорът е съобразен и с най – изтънчените вкусове, а самостоятелната баня и тоалетна, гарантират спокойствие и домашен уют.

Хотел “Езерец” – гр. Благоевград е типичен бизнес хотел, който предлага удобства за провеждане на семинари, симпозиуми, курсове и фирмени мероприятия, презентации, бизнес срещи, приеми, изложения и модни ревюта и др. На разположение на гостите са две конферентни зали оборудвани с модерна озвучителна система, презентационна техника, високоскоростна интернет връзка и климатик. Основната зала е с площ 80 кв. м. и е с капацитет 100 седящи места.

Панорамната зала е с площ 85 кв. м. и е с капацитет 110 седящи места. Хотел “Езерец” – гр. Благоевград предлага специални услувия за любителите на спорта: многофункционално изкуствено тревно игрище за минифутбол, два тенис корта и тенис на маса.
За най-малките гости на хотела е изграден детски кът. Почитателите на екстремни спортове, могат да се насладят на незабравими изживявания на картинг пистата, пейнбол и бънджи скокове в Гравити Парк. Хотелът предлага организирано посещение в боулинг център „Корона“.

СПА центъра на Хотел „Езерец“ е идеалното място, където да се освободите от стреса, и да се заредите със здраве и да се изпълните с енергия. В него разботят високо квалифицирани специалисти и рехабилитатори в областта на физиотерапията.

В СПА центъра се предлагат следните услуги:

  • Външен и вътрешен басейн; –
  • Фитнес зала; –
  • Сауна; –
  • Солариум; –
  • Парна баня; –
  • Тангенатор; –
  • Вихрова баня; –
  • Джакузи; –
  • Зала за различни видове масажи и терапии;

Хотел “Езерец” предлага следните услуги на гостите и жителите на гр. Благоевград:

– Трансфер;

– Информация;

– Разплащане с кредитни карти: MasterCard и VISA;

– Събуждане по телефона;

– Сейф за съхранение на ценности;

– Перално и гладачно стопанство;

– Фризьорски салон;

– Щанд за сувенири и козметика;

– Организиране на екскурзии;

– Денонощно охраняем паркинг;

– Наем на спортни уреди;

– Факс услуги;

– Организиране на опознавателни турове в града и посещения на църквата“ Св.Богородица“, стария квартал „Вароша“, музея, местността „Бачиново“; – организиране на индивидуални и групови екскурзии до Рилски манастир, Мелник и Роженски манастир, Сандански,с. Рупите, с.Огняново, с.Ковачевица, Боровец, гр.Банско / ски пистата/и местността в близост до Благоевград – Бодрост.


Телефон: 073 886611
Мобилен: 0885 898008
Email: hotel@ezeretz.com
Адрес: бул. Пейо Яворов 2, Благоевград, България
Уебсайт: ezeretz.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress