Хотел Жасмин

Жасмин е ново ваканционно селище на брега на залива Атлиман в северната част на гр.Китен.Разположен е на 5 минути от административния център на града.Комплекс Жасмин се състои от малък хотел и 6 двуетажни вили със стаи с 2 и 3 легла.Хотелът е на три етажа,с панорамни тераси към градината и морето.

Има асансьор, специално пригоден и за хора с увреждания.Всички стаи в хотела са климатик, хладилник, LCD телевизор, сешоар, персонален сейф. Wi-Fi мрежата е достъпна както в общите части, така и във всяка стая.Вилите са сред екзотична градина с палми, кипариси, дъбове, липи и ароматни рози. Атрактивен водопад с шадравани, много цветни арки и статуи зареждат вашето лятно настроение.Всяка стая разполага с прекрасна голяма тераса, от която можете да се насладите на невероятната градина, басейна или морето.Всяка от стаите в отделните вили има собствен самостоятелен вход, санитарен възел и тераса – няма общи помещения.

Всички стаи във вилите са с климатик, хладилник, LCD телевизор,сешоар,персонален сейф.Предоставя се и безплатен безжичен интернет. Мрежата е достъпна както в общите части, така и във всяка стая. Ваканционно селище Жасмин гр.Китен предлага на гостите си и тераси с прекрасна гледка към морето, басейн с хидромасаж, бар край басейна,детски кът и др.Прекрасно място за почивка,съчетало горите на Странджа и соления дъх на морето.Има и паркинг за автомобили.

Контакти:
хотел ваканционно селище Жасмин
гр.Китен, ул.Първи май 22
Телефон: +359 550 3 60 16
Телефон: +359 884 033 997
E-mail: vilno_selishte_jasmin@abv.bg
Уебсайт: Jasmin-kiten.bg

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress