Хотел Заря

Хотелът се намира в непосредствена близост(150 м) до Варненски свободен университет в к.к Чайка,Варна.Хотелски комплекс“Заря “ е разположен в район „Златни пясъци“,плаж „Кабакум“.Районът, в който е хотела, е целогодишно оживен и за нуждите на живущите и гостите е осигурен както градски транспорт, така и такси стоянка. Функционират множество

магазини, барове и ресторанти.Хотелът разполага с 50 стаи (с две, три и четири легла), 3 апартамента (с възможност за настаняване до 5 човека) и самостоятелна напълно оборудвана вила с 3 спални, 2 бани и дневен тракт (за 8-10 човека). Всички стаи са с балкон.Всяка разполага с WC и баня с душ,индивидуален климатик с режими топло-студено,TV с кабелни програми.Басейнът към хотела е открит и подходящ за деца.
Ресторантът в хотелски комплекс „Заря“ разполага с 170 места на открито и 80 места в климатизирана зала. Подходящ е за провеждане на сватби, тържества и партита.Барът на басейна работи през летния период като предлага разхладителни напитки на фона на приятна музика.

Цени между 25лв. и 40лв.

Контакти:
Хотел Заря
к.к Чайка, Варна
Телефон: +359 (879) 127 102
E-mail: hotel.zarya@gmail.com
Уебсайт: hotelzarya.info

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress