Хотел Златен Рожен

Хотел „Златен Рожен”е тризвезден бутиков хотел, разположен в непосредствена близост до Роженския манастир, в центъра на с.Рожен.Хотелът предлага богати възможности за почивка, спорт и развлечения , както и за винен туризъм и дегустация на вина.Изграден е на три нива и работи целогодишно.На първото ниво на хотела се намира уникална дегустационна зала, в която професионални сомелиери и клиенти могат да извършват дегустации на вина собствено производство.В механата, разположена на второто ниво , аранжирана в типичен за мелнишкия регион старобитен стил с капацитет от 130 места се предлагат специалитети от българската национална кухня.Третия етаж на комплекса обхваща 12 луксозни двойни стаи и един апартамент, които съчетават уют и комфорт. Хотелът разполага с кабелна телевизия, телефон и паркинг.

Хотел „Златен Рожен” разполага с 12 двойни стаи. Тук можете да се насладите на комфорта и красотата лъхащи от битовата обстаовка на хотела. Стаите разполагат с кабелна телевизия, телефон, санитарен възел .Стаите са с две отделни легла (TWIN) или със спалня (DBL).Хотелът разполага и с 1 луксозен апартамент оборудван с климатик с индивидуален контрол на настройките, сателитна телевизия, санитарен възел . Луксозният апартамент разполага със спалня-обзаведена в топъл битов стил и просторна дневна. В луксозния апартамент могат да бъдат настанени двама души.
Механата е в типичен за мелнишкия регион старобитен стил с капацитет от общо 130 седящи места. Разпределена е на две зали – основна и Вип зала ”ЛОВЕН КЪТ” декорирана с красиви пъстроцветни витражи, ловни трофей, камина и атрактивен ловно – битов дизайн. Механата разполага и с голяма лятна тераса с изглед към неповторимите и уникални Мелнишки пирамиди!

Комплексът предлага на своите бизнес гости уникална зала „ЛОВЕН КЪТ” , която се преаранжира за вашата бизнес среща или тиймбилдингово мероприятие!Залите се аранжират според Вашите нужди.
Цени за нощувки от 50лв. до 110лв.

Контакти:
с.Рожен,
Телефон: +359 879 801 300
e-mail: hotel@zlatenrozhen.bg
Уебсайт: hotelzlatenrozhen.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress