Хотел Кавалер

Созопол е разположен в южната част на Бургаския залив, на 36км. от гр.Бургас.Созопол е най-древният град на Българското Черноморие.Славната му 26-вековна история е добре съхранена в атмосферата на града.

В днешно време Созопол е известен туристически град на Черноморското ни крайбрежие. Богатото историческо наследство, уникалната брегова линия, множеството врязани в брега заливи, островите в близост,превръщат Созопол в изключително привлекателна туристическа дестинация. Хотел Кавалер е семеен хотел, намиращ се в новата част на гр.Созопол.Разположен е между двата плажа на отстояние около 250 метра до всеки от тях, на тиха и спокойна улица.Хотелът разполага със 7 двойни стаи, 5 тройни, 1 студио и 1 апартамент.Всяка стая е оборудвана с телевизор, хладилник , телефон, климатик и безжична интернет връзка. Студиото и апартаментът са обурудвани с кухненски ъгъл.Към хотела има и ресторант с лятна градина.

Към хотела има и гаражи за автомобили,като се заплаща допълнително такса.Цените в зависимост от вида на помещението и датата за настаняване,са между 40лв. и 96лв.

Контакти:
Хотел Кавалер
гр.Созопол, ул.Яни Попов 21
Телефон: 00359 550 23 646
Телефон: 00359 888 724 450
Е-mail: kavalerbg@abv.bg
Уебсайт: hotelkavaler.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress