Хотел Каза Арт

Новият Хотел Каза Арт до Троянския манастир дефинира по един различен начин удоволствието от уикенд и почивка. Арт хотелът е уникален по своята концепция, замисъл и изпълнение – симбиоза от изкуство, релакс, природа и фантастична кулинария.
Тематичните стаи на Хотел Каза Арт са вдъхновени от основните сили във вселената – Море, Земя, Слънце, Луна, Въздух, Вятър, Любов. Всяка от тях е обзаведена с различен интериор, артистични мебели и индивидуален дизайн на баните, допълващи тематиката.

Хотел Каза Арт разполага със седем двойни тематични стаи:
1. Медитация
2. Поезия
3. Етноромантика
4. Екзотика
5. Манастирски шепот
6. Речни истории
7. Морски импресии;
Три тематични студиа – Антични мигове, Нощни тайни, 1001 нощ;
Три апартамента – Легенда, Нова визия и Палитра.

Свежите цветове на стените и пачуърка на меката мебел в рецепцията и лоби бара в Хотел Каза Арт канят на пътешествие в света на мечтите. Интериорната концепция тук е базирана на корпоративните цветове на хотел Каза Арт – оранжево, жълто, зелено и синьо. Тези цветове са вплетени в многобройни детайли както във външните, така и във вътрешните архитектурни решения на Хотел Каза Арт.
Различен хотел, различен ресторант. В ресторант – галерия Каза Арт тематичните стаи са интерпретирани по кулинарен начин. Така нареченото тематично меню включва както стари традиционни български специалитети, така и интернационални кулинарни шедьоври пасващи на съответната тема.
Просторната конферентна зала на Хотел Каза Арт предлага бизнес семинари, фирмени презентации и терен за тиймбилдинг игри.
Хотел Каза Арт разполага с уютен, панорамен Спа кът, оборудван с панорамна сауна и масажно помещение с разнообразни процедури. Откритият артистичен Басейн с външна масажна баня открива невероятна панорамна гледка към Стара планина.
В детския кът на хотел Каза Арт вашите деца ще се радват на играчки, игри, различни материали за рисуване, ръкоделие и интересни образователни забавления: уъркшопи по рисуване и керамика. Външната артистична детска площадка възбужда фантазията на малчуганите и ги отвежда в света на приключенията.
Защо да изберете нас? Висококвалифицираният и любезен персонал в Хотел Каза Арт се грижи за една различната почивка за своите гости. Мнoгoбройни са спортните активности, културни и природни забележителности в и около Орешак и Троян, които амбициозните хотелиери допълват с нестандартни уъркшопи по керамика, живопис и кулинария.

Хотел Каза Арт е Вашето преживяване да бъдете различни и неповторими! Ние не продаваме нощувки, ние предлагаме емоции!

Брой стаи и брой места:
14/ 32

Екстри:
Кабелна телевизия, безжичен интернет, паркинг, сауна, открит басейн, ресторант, детски кът

Изкуството е нашият почерк!

Цени:
от 39.50

Адрес:
с.Орешак ул“Стара планина“44
Телефони за контакти:
069522474
Уебсайт:

arthotel.bg

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress