Хотел Капетаниус

Хотел „Капетаниус“ се намира в Царева ливада, общ.Дряново. В красива местност, сред чист въздух и благоприятна обстановка за релаксация ще намерите сгушен между борови гори очарователен хотел, разположен на централния път в края на селището – посока Трявна. Хотелът е на 3 етажа с по 2 двойни стаи,по 2 двойни легла и санитарен възел на всеки етаж. В стаите има кабел и тераси с различно изложение.

На партерния етаж има голяма механа за гости, за около 30 човека, с кухня, обзаведена за ползване на гостите. Пред нея има прекрасна веранда с маси за големи групи при хубаво време. Има двор за паркинг за около 5-6 автомобила. капетаниус, хотели в дряново

Разположение:
Капетаниус е на 800м от гара, магазини, река, както и голям плувен басейн „Куклите“. На 5км от Дряновски манастир и гр. Дряново, на 7км от Трявна, на 15км от Боженци, на 17км от Габрово и Етъра.

Убедете се сами в уникалността на това място, оставете се да ви завладее магията на вековните борове, причудливите песни на реката, невероятната атмосфера и обстановка.

Цени по договаряне според сезоните:лято-зима и според ползване на механата и кухнята. Хотела има категоризация от една звезда.

Капетаниус работи взаимно с: Къща за отдих Добруджанка – Царева ливада, която е на 300м от него.

Контакти:

Царева Ливада

Общ. Дряново

тел. 0895880111 и 067232284 Пенчо Бакалов

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress