Хотел Кремиковци

Китен е много красиво кътче за отдих на български и чуждестранни туристи.Предлага практикуване на различни видове водни спортове.Китен е наследник на древната крепост Урдовиза, чиито останки още личат на полуострова. Комплексът е разположен в тихия Атлимански залив, на 200 м от морето. Комплексът се състои от две части – две 11-етажни сгради и четири луксозни вили.Легловата база е от 588 места.

Стаите са разположени в двата основни корпуса, които покриват условията на хотел две звезди.В единият блок се намират стаи с 2 основни и 2 допълнителни легла, собствена баня и тоалетна, телевизор с кабелна телевизия и мини бар.А в другия блок се намират апартаментите, като всеки от тях има хол, спалня, собствена баня и тоалетна, бокс, телевизор с кабелна телевизия и хладилник.Вилната част на комплекс Кремиковци покрива условията за три звезди.

Вилите са разположени сред зеленина. Всяка вила се състои от 4 луксозни напълно самостоятелни стаи с отделен вход, веранда с маса и столчета. Всяка стая разполага с 3 основни легла, телевизор с кабелна телевизия, хладилник и собствен санитарен възел.Хотел Кремиковци,Китен разполага и с два басейна – един за възрастни и един за деца, открит коктейл бар.На разположение на гостите има и климатизиран ресторант в външна тераса.

Контакти:
гр.Китен
ул. Атлиман №46
Телефон: 0878 93 93 48
Телефон: 0878 93 55 01
E-mail: reservation@hotelkremikovci.com
Уебсайт: hotelkremikovci.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress