Хотел Кристал

Елегантният и модерен четиризвезден хотел „Кристал” е разположен в естествен парк в курортен комплекс Златни пясъци. Многообразието на предлаганите услуги и природни дадености създават прекрасна комбинация за пълноценен отдих, на база “Всичко включено в цената”.

Куроортен комплекс Златни пясъци се намира на 18 км североизточно от гр. Варна и в непосредствена близост до Национален природен парк. Комплексът предлага уникално съчетание на великолепен плаж със златен кварцов пясък, прекрасен естествен парк и чисто синьо море. Плажната ивица е с дължина 3,5 км. и широка до 100 м.Курортът предлага прекрасни условия за отдих, развлечения и спорт. Капацитетът на хотела се състои от 296 различни стаи.

Всички стаи са модерно обзаведени и предлагат съвременно оборудване. Значителна част от тях са направени специално за семейства с деца. За добрия тонус и енергия на гостите на Хотел Кристал, през деня се грижи екипът на Ресторанта към хотела. Той предлага балансирани и вкусни ястия от българската и европейската кухня. Със сигурност гостите на хотела ще се чувстват комфортно в просторната зала на ресторанта с 200 места за непушачи. За любителите на свежия въздух и красивите гледки, към ресторанта има открита тераса с още 200 места за настаняване.

Бар басейнът предлага незаменима прохлада и богато разнообразие от разхладителни и освежаващи напитки и в най-горещия ден. Друга отличителна черта на Хотел Кристал е неговият професионален център за красота и възстановяване. Гостите на хотела ще бъдат приятно изненадани от внимателното отношение, личното внимание и разнообразието на услуги, които ще открият там.

За резервации:+359 52/38 90 38,

reservation@hotelkristal.bg

Уеб сайт: hotelkristal.bg

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress