Хотел Лазур

Хотел Лазур 1 се намира в красивия български град Кюстендил.Разположен е в тиха част на града, в непосредствена близост до центъра на града. Напълно обновен хотелът разполага с 5 стаи и 3 апартамента. Помещенията са луксозно обзаведени. Всяка стая разполага с вана, климатик, телевизор, кабелна телевизия, интернет. Стаите разполагат и с тераси с изглед към прекрасната градина на ресторанта. Ресторантът е с 35 места вътре, 40 места в градината и 20 места на терасата към градината. В хотел Лазур 1 вие ще намерите спокойствието и уюта, които търсите и със сигурност ще останете по-дълго от планиранотo. Цени за двойна стая 30лв.,апартамент 60лв.

Пиано Бар Лазур разполага със 100 места. Любимо място на всички наши гости, с живи изпълнения от най-добрите бендове в България. Сред комфортна атмосфера, разкошен дизайн и бар,задоволяващ и най-претенциозните ни клиенти, всички посетители се наслаждават на най-магнетичното заведение в Кюстендил.
Постоянно растящият брой посетители и растящите изсквания към нас ни накараха да отворим и Хотел Лазур 2. Намира се недалеч от Хотел Лазур 1. В новия Хотел Лазур можете да се насладите на изключително луксозната обстановка в стаите и ресторанта. Хотелът разполага с девет стаи, два апартамента и един V.I.P. апартамент. Всички стаи разполагат с климатик,телевизор, кабелна телевизия, интернет, вана, тераса. Ресторантът е с 100 места, просторна зала и уникално обзавеждане. Кухнята е на европейско ниво. Идеален е както за романтична вечеря, така и за служебно или лично мероприятие. Цени от 50лв. до 90лв.

Контакти:
Кюстендил, бул.България 41
Хотел Лазур 1: +359 885 59 89 70
Хотел Лазур 2: +359 885 59 89 60
E-mail: hotel_lazur@abv.bg
Уебсайт: hotellazur.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress