Хотел Мара Гидик

Посрещнете свежите утринни часове, слънчевите следобеди и спокойните летни вечери в хотел “Мара Гидик” – гр. Априлци.Тризвездният хотелски комплекс се намира в квартал Острец на град Априлци, разположен в приказно красива просторна котловина с невероятна панорамна гледка и е обградена от резервата Северен Джендем, връх Триглaв и уникалния по своята форма и красота връх Мара Гидик.комплекс “Мара Гидик” е изключително удобна целогодишна дестинация за ваканционен и бизнес туризъм.Всяко кътче е сътворено с любов и вкус към красивото, за да се чувствате уютно и приятно с Вашето семейство и приятели.

Тризвездния семеен хотел разполага с: три просторни и лукзозни апартамента и 16 двойни комфортно и уютно обзаведени стаи.Всички помещения разполагар с кабелна телевизия,телефон,хладилник,Wi-Fi интернет.
Конферентна зала,която разполага с 60 места и осигурява добри условия за провеждане на конференции,семинари, бизнес и делови срещи.
Семеен парк хотел „Марагидик“ предлага на своите гости и самостоятелни къщички, разположени непосредствено до хотелската част: 6 еднофамилни къщички /къщичките са тип студио/, 6 двуфамилни къщички /с две отделни помещения с общ санитарен възел/.Разположени сред зеленината и красотата на природата в комплекса, те са уютно подредени и разполагат с необходими удобства като: хладилник Wi-Fi интернет кабелна телевизия.
Другите екстри,който хотел Мара Гидик ще ви предложи са джакузи,сауна,масажи, детски кът и плувни басейни. Предлага се денонощно охраняем паркинг за Вашия автомобил.

Контакти:
гр. Априлци, кв. Острец
Рецепция: 06958 2349
Моб.: 0888 395 542
e-mail: mara_gidik@abv.bg
Уебсайт: maragidik.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress