Хотел Марини

Семеен хотел Марини – Кранево се намира на 500 м. от началото на село Кранево ( главния път Варна – Албена). Тук ще усетите както морския полъх, тишината, спокойствието така и топло гостоприемство и уют.

На първия етаж се намира Бистро „Марини“, което предлага топли и студени алкохолни и безалкохолни напитки. С голямо внимание и майсторлък се приготвят ястия от традиционната българска кухня. В бистрото се извършва обслужването на гостите на хотела, избрали закуска и/или вечеря. На втория етаж се намират хотелските стаи – девет на брой и един апартамент. Те са с изглед на изток към морето и на запад към източния дял на Стара планина.
Всяка стая е оборудвана с телефон, климатик, самостоятелен санитарен възел с топла вода, хладилник и телевизия. 6 от стаите имат собствена широка тераса с маса и столове. Апартаментът се състои от хол, спалня, коридор, баня с тоалетна и тераса. При заявка от страна на клиентите се предлага и допълнително легло за деца.Хотел „Марини“ разполага с охраняем паркинг за колите на гостите.

Контакти:
КРАНЕВО
ул. „Цар Калоян“ №9
Телефон: +359 579 66 333
Мобилен: +359 888 45 22 98
E-mail: reservation@hotelmarinibg.com
Уебсайт: hotelmarinibg.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress