Хотел Мимоза

Хотел „Мимоза“- един от най-новите хотели в квартал „Василико“ , гр.Царево, притежаващ удобство, изискана атмосфера, съвременен стил и комфортни стаи.Предтсавяме Ви хотел „Мимоза“ намиращ се в квартал „Василико“ гр.Царево,на 77 км. от летище Бургас,по асвалтов път Царево-Нестинарка и само на 100 м от плаж Нестинарка сред прекрасното съчетание от море и планина.Още с влизането си във фоайето на хотела, гостите усещат приятната атмосфера и топлината на хотелския персонал.Елегантен лукс, стил и комфорт допълват усещането за място, на което е хубаво да останете.

За повишаване на ефективността и комфорта на своите гости, хотел Мимоза-гр. Царево предлага безплатен интернет достъп не само в хотелските стаи, но и на всички места с обществен достъпХотела разполага с: безжичен интернет,инвалидна рампа,стаи за инвалиди
басейн с детско отделение,фитнес зала,ресторант,асансьор и паркинг,рент а кар.Светлият и елегантно обзаведен ресторант предлага разнообразни ястия от българската и интернационална кухня.Хотелът разполага с:
27 двойки (2 от които подходящи за инвалиди);4 тройки и 1 апартамент ( 2 самостоятелни стаи).

Контакти:

Хотел Мимоза
гр.Царево
Телефон: +359 897 736 572
Телефон: +359 899 017 548
E-mail: info@mimoza-tzarevo.com
Уебсайт: mimoza-tzarevo.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress