Хотел Миниотел Рашев ***

Разположен в сърцето на стария град, МИНОТЕЛ РАШЕВ*** се намира в непосредствена близост до множеството исторически места – новооткритата Арменска църква от 15 век „Успение Богородично“, крепостта Царевец, Трапезица, църквите „Свети Димитър Солунски“ и „Константин и Елена“, улицата на занаятите – „Самоводската чаршия“, „Къщата с маймунката“, „Сарафкината къща“, паметникът на Асеневци и др.

На разположение на нашите гости са 10 луксозно обзаведени стаи, 2 модерни панорамни апартамента и панорамен ресторант. Като на длан пред Вас ще разкрият своята прелест Катедралния храм, Царевец, Трапезица, Варуша и Арбанаси!!!

Търговски знак МИНОТЕЛ е гаранция за качество на услугата, изключителна хигиена и достъпни цени. Почувствайте се VIP с МИНОТЕЛ!!!

Услуги:
Панорамен ресторант, 24-часа обслужване на рецепция, стаи за непушачи, стаи за хора с увреждания, асансьор, експресно чекиране, сейф на рецепция, отопление, климатик.

Развлечение

Сауна, хидро масаж, фитнес уреди.

On-line резервация, плащане с дебитни и кредитни карти, възможност за организиране на бизнес срещи – максимален брой 50 човека, пералня, гладене, апартамент за меден месец, машина за полиране на обувки, Факс/Фото копиране, рампа и стаи за инвалиди, безплатна Wi-Fi връзка и безплатен мини бизнес център.

Цени: 10 – 28 лв на човек

Адрес:

Велико Търново
ул. Никола Пиколо 2
Телефони за контакт:
062 62 22 28
062 62 22 27
0888 788 432
Email: hotel_rashev@abv.bg
Web:
hotel-rashev.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress