Хотел Нави

Хотел – ресторант НАВИ Шабла се намира само на 150м от безкрайните пясъчни плажове пред къмпинг “Добруджа” край Шабла, в близост до двете езера природни резервати–Шабленска Тузла и Шабленско езеро.Хотелската част не е голяма – само 23 стаи разположени в напълно реновираната през 2011 г

.В съседство с хотелската част ще намерите и просторния ресторант и малък бар всеки от които е с открита тераса. Привлекателна за туристите с деца е и голямата оградена градина на хотела. Хотел “Нави” предлага настаняване в 23 двойни стаи, обзаведени с много вкус и изцяло в съответствие със съвременните стандарти.

Предлагат се стаи с двойно легло, както и такива с по 2 единични легла. Всяка от стаите разполага със самостоятелен санитарен възел, телевизор с Булсатком приемник, комарници и малка тераса. За момента само някои от стаите разполагат и с климатик.
Градината на хотел “Нави” се простира върху няколко декара и е изцяло оградена. Тя е отлично поддържана и потънала в зеленина, като предлага много места за почивка под сянката на големите дървета.Вашите деца ще намерят търсения простор за игрите си на чист въздух, а бащите им лесно ще намерят място за паркиране в покрития паркинг или алеите край хотела. Ресторанта разполага с просторна добре обзаведена зала с над 60 места и лятна тераса с 60 места на открито.

Контакти
Хотел Нави
гр.Шабла
Телефон: 0887 633733
Телефон: 0885 042956
Уебсайт: navishabla.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress