Хотел Орбел Спа

Всеки човек има нужда да отдели време за себе си, да „зареди батериите” или просто да се поглези мъничко – заедно с приятели, колеги или само със семейството си. След лудостта на града тук ще можете да чуете мислите си, да почерпите енергия от планината и да срещнете очи в очи Пирин, Рила и Родопите. Природата е дала достатъчно на този край, а това, което ние можем да добавим, са малките неща, които ще ви накарат да се почувствате у дома си.
Екипът, който постепенно създаваме в „Орбел Спа” е усмихнат и отдаден на работата си, защото добре си даваме сметка колко ценно е Вашето време, отделено за почивка. Нашата най-голяма награда е да знаем, че ще се върнете в ежедневието си изпълнени с нови сили и позитивна енергия.
Хотел „Орбел СПА” разполага с единадесет двойни стаи, разполага със седем луксозни апартамента. Мезонетът е разположен на последните два етажа и разполага с просторен хол с трапезария на първо ниво.
Ресторантът на хотела разполага със 160 места, като при нужда има възможност да бъдат обособени две отделни зали.Основната задача, която сме си поставили тук е да приготвяме традиционните за района специалитети.
Град Добринище се намира в планински район, на 850 м надморска височина с гледка към три от най-впечатляващите планини – Рила, Пирин и Родопите. Добринище комбинира най-доброто за зимните и летни почивки: красива природа, гостоприемни жители, ски писти, минерални извори с лековита вода, възможности за селски и еко туризъм.
В градчето се намира и единствената по рода си в България градина за еделвайси.

Добринище е курорт с база за ски туризъм през зимата. Пистата е дълга 5 км и е с начална точка -хижа “Безбог” и крайна точка – хижа “Гоце Делчев”. Има двуседалков лифт; ски влекове; ски гардероб и ски училище.
Освен възможностите за ски и балнеолечение, град Добринище предлага и възможности за пешеходен туризъм , както и екскурзии до културни забележителности.

Адрес:
Добринище п.к. 2777, България
ул. „Хан Аспарух” 29
Телефони за връзка:
Телефон: +359 (0) 74 950086
Мобилен: +359 (0) 88 7912154
Уеб сайт: hotelorbelspa.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress