Хотел Панорама

Най-голямото очарование на Априлци е природата.Тук има за всекиго по нещо.Разположен сред тишината и спокойствието на очарователен планински парк, хотел “Панорама” e идеалното място за вашата пълноценна почивка далеч от шума на големия град. Хотелът се намира в квартал Острец, гр.Априлци,в подножието на величествения връх Ботев. Хотел “Панорама” предлага на своите гости прекрасна и незабравима панорамна гледка към върховете Левски, Голям Купен, Ботев, Мара Гидик, масива Триглав и връх Острец. На 20 км от хотела има три любителски ски писти с обща дължина 1500 метра. Хотел “Панорама” може да осигури за гостите си транспорт до пистите.

Двузвездният хотел “Панорама” може да предложи на своите гости посетители: Ресторант с 55 места,лятна тераса барбекю с 80 места, Конферентна зала – 55 места,Фитнес зала,Сауна и солариум,Игрална зала, игрище за волейбол, Детска площадка, Охраняем паркинг, Външен басеин с джакузи.
За гостите на хотела могат да се организират:походи в планината на кон,транспорт до Ски писта и ски влек,Разходки с ATV.
Цените за нощувка варират от 44лв. до 98лв. в зависимост от вида на помещението и периода за настаняване.

Контакти:
х-л Панорама
гр.Априлци, кв. Острец, ул. „Отдих“ 67
Телефони: 06958/ 2108 ; 0889 901 919
E-mail: hotel@panoramabg.info
Уебсайт: panoramabg.info

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress