Хотел Панорама

Град Сърница се намира в Западните Родопи на 1 200 метра надморска височина в Северната част на Доспатската котловина, в която се простира язовир Доспат. Сърница се оформя като място, в което всеки един човек може да почива най – рационално и навярно е усетил, че се намира в едно райско кътче от природата, благодарение на чистия и прохладен въздух, многото извори с течаща студена вода и условията за туризъм в планината. Заповядайте в новооткрития Семеен Хотел „Панорама“

в град Сърница за една незабравима почивка. Хотелът е разположен в Южната част на град Сърница с панорамен изглед към язовира и двата рида. Семеен Хотел „ПАНОРАМА” разполага с 30 места за настаняване и Снек-Бар с лятна градина и кухня. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, WI-FI, тераса с изглед към язовира и двата планински рида.
Хотелът предлага на гостите си : 4 броя стаи с по две легла, разтегателен фотьойл, санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия и WI-FI ; 2 броя стаи с по една спалня, санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия и WI-FI; 2 броястаи с по три легла, санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия и WI-FI; 3 броя апартаменти с по една спалня, хол, санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия и WI-FI.

Контакти:
Семеен хотел Панорама
гр.Сърница
Телефон: 0899 918 439
Телефон: 0899 918 462
Уебсайт: panorama-bg.info

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress