Хотел Ралица Супериор

Хотел Ралица Супериор се състои от 2 сгради: 6 етажна, с 2 асансьора, и 5 етажна с 1 асансьор. Има стаи за пушачи и непушачи, като общият им брой е 251 плюс 3 апартамента.

Ultra All Inclusive хотел “Ралица Супериор” е разположен на 800 метра от плажа, на тихо и спокойно място и отговаря на всички стандарти за фамилен хотел. Уникалната природа на Албена, в съчетание с модерна архитектура, високото ниво на обслужване и качество на предлаганите услуги, гарантират пълноценна почивка и комфорт.

Гостите на хотела ползват безплатно два открити басейна за възрастни и един закрит, джакузи.
На тяхно разположение са ресторант с тераса, бар, паркинг и барбекю, а-la-carte ресторант. В близост от хотела се намират и няколко магазина.
Разрешени са домашни любимци.

Гостите на хотел „Ралица Супериор“ могат да ползват срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на комплекса – спортни стадиони, конна база, спортна зала, тенис на корт, тенис на маса, водни спортове, картинг, дартс, мини голф, тенис корт, баскетболно и волейболно игрище и др.

Ралица Супериор има собствен СПА център, състоящ се от 12 кабинета, фитнес център, сауна, парна баня, масажен кабинет, джакузи. Предлага електротерапия, фанго, преглед от лекар, 4 хидромасажни кабинета.

Развлечения:

  • – детска площадка
  • – магазини във фоайето и извън него, магазин във фоайето на Ралица 3***
  • – В близост се намира базар, с множество магазини за сувенири, напитки, пакетирани и сладкарски хранителни изделия, плажни стоки, дрехи
  • – Дискотека Горски цар, намира се на около 450 м. от хотела
  • – Детска градина срещу заплащане за деца от две до дванадесет годишна възраст
  • – Дневна и вечерна анимационна програма с един почивен ден
  • – Спортна и детска анимация

Награди: През 2006г. хотелът печели награда от Holidaycheck – като е избран за един от топ 100 хотелите в света! През 2010 г. хотелът печели награда от ITS – като е избран за един от топ 100 хотелите в програмата на немския туроператор в света.

Рецепция: +359 579 62230
Управител: +359 579 62705 /+359 885 853 393
Факс: +359 579 62505

E-mail: ralitsasuperior@albena.bg

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress