Хотел Романтика

Хотелски комплекс „Романтика“ е разположен в чудния Tроянския Балкан в малкото китно селце Кръвеник, само на 6 км от град Априлци и на 30 км от град Севлиево.

Комплексът предлага много възможности за една приятна почивка. Можете да изберете настаняване от малка къщичка с камина до най-луксозните апартаменти, с красива гледка към Стара планина, чист въздух, тишина и спокойствие.
Хотелски кoмплекс „Романтика“, Априлци разполага с леглова база от 18 места.

Брой стаи, брой места:

Комплекс „Романтика“ се състои от няколко сгради и къщи пръснати сред 12 декара зеленина и простор. Легловия капацитет на комплекс „Романтика“ е 110 човека.

Комплексът е с нов облик и ново обслужване. Екип от млади и ентусиазирани хора ще се погрижи за приятното Ви прекарване и доброто настроение.

Хранене в комплекса:
Ресторант „Фантазия” ще задоволи всичките Ви желания. Млад и талантлив готвач превръща готвенето в шоу спектакъл, като съчетава вкус и визия в едно уникално ястие.

Услуги:

Според настроението на клиентите комплексът ще им предложи различни варианти за отдих и забавления. Уютно кафене за бизнес срещи, сладкарница с изкушения, традиционна механа, изискан ресторант с деликатеси и конферентна зала са само малка част от местата които са на разположение на гостите. Закрит басейн, сауна, парилня и фитнес център са също на вашите услуги. А за децата комплексът ще Ви предложи детска стая за дъждовните дни, аниматори за луди игри, детски басейн и много други изненади.

Комплекс „Романтика“ разполага с пет АТВ-та за екстремни преживявания и джип за разходки в гората с цел преоткриване на природата. Разработват се екскурзии и походи съчетани с пикници и готвене на открито. В момента се подготвя и офроуд трасе.

В околността се намират три манастира, ловно стопанство и спортен риболов, всички на разстояние приблизително 15 км.

Контакти:

гр. Априлци

Управител: Цветелина Маринова
GSM : 0887 064 310
e-mail:contact@romantika-gm.com

Уебсайт:

romantika-gm.com/

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress