Хотел Свети Никола

Построения през 2005-та година семееен хотел “свети Никола” * * * , може да ви грабне още от пръв поглед, както със своите пъстри и ярки пастелни фасадни тонове, така и със своите разчупени архитектурни форми, открояващи се на фона на околните постройки, и вписващи се напълно естествено в заобикалящата среда на китното курортно селище Равда. Като един от колоритните обекти

придаващи съвременнен облик на туристическата дестинация, хотела може лесно да бъде намерен – той е разположен в самото начало на курортното селце, по панорамната крайбрежна ивица на пътя за Несебър.От хотела освен, че ще се погрижат за вашето приятно изкарване, ви гарантират и пълноценна почивка.Всяка една от широките тераси е способна да предложи нещо повече от панорамна гледка, а всяка една стаите е симпатично и нестандартно решена със тъмно сини подови настилки, декорирани с шарена ултрамодерна палитра на чаршафите, което в контраст с оранжевите фасади, придава една забавна пъстрота.

Всяка една от широките тераси е способна да предложи нещо повече от панорамна гледка. Пред погледа ни се разкрива целия залив на потъналото корабче.
За най малките гости и посетители има изграден цял детски кът.

Контакти:
Хотел Свети Никола
курортно селище Равда, ул.Несебърска
/в началото на пътя от Равда за Несебър/
Телефон: +359878-53-23-32
E-mail: hotel_sveti_nikola@abv.bg
Уебсайт: hotel-stnikola.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress