Хотел Свети Никола

Хотел „Свети Никола“, гр.Мелник, се намира сред дивните красоти на най-малкият град в България. Посреща своите гости в 10 уютни, просторни стаи, оборудвани със самостоятелен санитарен възел, цифрова телевизия, безжичен интернет, минибар и др. Стаите са обзаведени със легло тип спалня – 8 броя и 2 стаи със по две единични легла. Във всички стаи има възможност за настаняване на трети и четвърти човек чрез сгъваеми дивани. Всички стаи са климатик. Панорамата, която се разкрива от прозорците и терасите на хотела ще Ви заплени и ще Ви връща отново и отново в Мелник. В цената на нощувката е включена закуска – няколко вида според Вашите предпочитания.

За Вашето добро пребиваване в града ни и приятните мигове в Хотел „Свети Никола“ ще допринесе и Ресторанта към Хотела и лятната тераса, предлагащи богато разнообразие от местни и национални ястия, специалитети, напитки и разбира се прочутото Мелнишко вино, разнесло славата на Мелник по целият свят. За своите гости и гостите но града ни Хотел „Свети Никола“ гр.Мелник разполага и с самостоятелна изба за съхранение и дегустация на Мелнишко вино и на вина от региона, правени по стари винарски тайни и обичаи.

Мелник се намира в планински район в югозападните поли на Пирин планина. Разположен е в живописна местност на 22 километра югоизточно от град Сандански на 437 метра надморска височина.

Цени:
Стандартна двойна стая – 50 лв.
/две отдлени легла/
Луксозна двойна стая – 60 лв.
/спалня/
Студио – 70 лв.
– В нощувката е включена закуска.

Адрес: град Мелник, Хотел „Свети Никола“
E-mail: st.nikola_melnik@abv.bg
Телефон: 07437 / 2263
Мобилен: 0878 / 79 75 27
Мобилен: 0884 / 87 19 84
Уебсайт:
hotelstnikolamelnik.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress