Хотел Сима

Хотел-ресторант СИМА се намира в туристическата местност Беклемето, на 20 км южно от Троян, по пътя към Троянския проход, който свързва северна и южна България. Отстои на 175 км от София. Местността Беклемето (1360 м надм. височина) е част от Национален парк “Централен Балкан”.Най-добрата писта за биатлон и ски-бягане, утвърдена от международните организации по биатлон и ски-бягане с дължина 2, 3, 5, 7 и 10 км се намира на Беклемето. Трите писти са с влекове и отговарят на стандартите за ски алпийски дисциплини.

Хотелът е напълно обновен, има 2 хотелски етажа и предлага на своите гости 8 двойни стаи с 2 легла, 2 двойни стаи със спалня, 3 апартамента (2+2) и 3 мезонета (2+2). Апартаментите и мезонетите са с камини. Всички са оборудвани с телевизор, бани с душ-кабина и тераси с красив панорамен изглед. Хотелът се отоплява парно. През зимния сезон може да се възползвате от 2 алпийски писти с влекове (1,2 км) и детска писта с влек, писта за ски-бягане, ски гардероби, училище с квалифицирани учители.

Ресторант и градина с панорамен изглед. Сауна и джакузи.Хотелът работи целогодишно и е подходящ за организиране на обучения и семинари, тийм билдинг, семейни и фирмени празненства, приятелски срещи.Хотелът предлага на гостите си ресторант-бар с красива панорамна градина с 80 места. Ресторантът предлага традициона българска кухня.
Цените за нощувка са между 50лв. и 85лв.

Контакти:
тел.:06969/ 2223; 2225
мобилен: 0889 000223
sima@hotelsima.com
Уебсайт: hotelsima.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress