Хотел Триибрия

Хотел Триибрия се намира до реката в южния край на село Триград.Хотел Триибрия разполага с осем комфортни двойни стаи с изглед към заобикалящите Триград скални възвишения. Стаите са обзаведени с легла и мебели от масив, разполагат с функционални бани, сателитна телевизия и wireless достъп до интернет.В три от стаите е възможно поставянето на допълнително детско легло.На разположение на гостите на Хотел Триибрия са четири апартамента тип студио състоящи се от две просторни преходни помещения с панорамни тераси.Апартаментите в Хотел Триибрия са обзаведени със спални и мебели от масив, уютен кът с мека мебел, функционални бани, сателитна телевизия и wireless достъп до интернет.

Ресторантът в Хотел Триибрия разполага с 35 места, предлага национална кухня и традиционни местни ястия.
През летните месеци може да се насладите на прекрасната градина с 25 места разположени около малко езеро.Барбекюто с 25 места в градината предлага възможност сами да приготвите храната си и да организирате своята забава. При добро време и желание от страна на гостите може да бъде организирана приятна закуска на терасата с гледка към Родопите.

Сауната в сутерена на хотела е добро средство за релаксиране след една продължителна и насищаща сетивата разходка сред природата.

Контакти:
Триград
Хотел „ТРИИБРИЯ“
Телефон: 030402253
Телефон: +359 888 320 507
Телефон: +359 889 250 086
E-mail: triibriahotel@abv.bg
Уебсайт: triibria-hotel.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress