Хотел Уникат ***

Хотел „Уникат“ *** се състои от две части. Стара, която е реконструирана и модернизирана и включва 21 обновени стаи и нова част, която е напълно новоизградена и включва 10 стаи с двойни спални с тераси, а баните с вани.

Ресторант „Уникат” *** е с неповторима атмосфера в етноавангарден стил. Той е с вместимост 80 места и предлага разнообразни нетрадиционни ястия и специалитети. Към него работи и открита лятна градина за 150 места в която ще станете съпричастни на красивата природа, уникалната обстановка, перфектното обслужване и неповторими ястия.

Кафе – бар „Уникат” *** се състои от 50 места в който в супер фешън обстановка ще можете да се насладите на освежаващи коктейли и напитки, а в свободното си време да поиграете и на билярд.

Заповядайте в хотелски комплекс „ Уникат” *** в град Батак, за да изживеете незабравима почивка!

БЪДЕТЕ УНИКАЛНИ!

Хотел „Уникат“ *** разполага oбщо с 31 двойни стаи и е много добре устроен за активно почиващите и почитателите на лукса. В хотелът се намира и ресторант „Уникат“ *** в който се предлагат уникални нетрадиционни ястия и специалитети, приготвени от елитни майстори готвачи. За повече приятни емоции на разположение са и кафе – бар „Уникат“*** във фешън обстановка с билярд маса, интернет кът и неповторима лятна градина в която ще станете съпричастни на красивата природа, уникалната обстановка, перфектното обслужване и неповторими ястия.

Хотелът разполага и със собствен паркинг за 20 паркоместа, както и с нощна охрана за вашето гарантирано спокойствие.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В ХОТЕЛ “УНИКАТ“ В ГРАД БАТАК !

Kонтакти:

гр.Батак, ул. „Априлци“ № 24
тел: 03553/ 2326 ,
03553/ 2327 ,
0886 69 98 64
тел./факс: +359/ 3553/ 2328
e-mail: unikat_batak@mail.bg

Уебсайт: unikatbatak.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress