Хотел Чайка

Хотел „Чайка” – перлата на прохода Вратцата, един оазис на спокойствието сред красивата природа и чистия въздух на Врачанския балкан.Хотелът е категория три звезди и е подходящ за всякакъв вид отдих и туризъм.Уникалното му разположение улеснява достъпа дори и пеша до голяма част от забележителности на града и региона.Най-уникалният

компонент със сигурност е удоволствието да бъдеш заобиколен от божествената природа на българските доломити, шестотинметровите скали на уникалния скален феномен Вратцата – най-високите на тази надморска височина на балканския полуостров, да слушаш шумоленето на малката рекичка и в същото време да се намираш само на 500 метра от централния площад на град Враца.
Хотел „Чайка” разполага общо с 32 стаи – 4 стандартни, 22 луксозни, 2 малки апартамента, 2 големи апартамента и 2 президентски апартамента. Всички стаи са с климатик, телефон, интернет, кабелна телевизия, минибар, в банята сешоар. Апартаментите са с вани за хидромасаж.От стаите, които гледат към пътя за пещерата „Леденика” и река Лева, се разкрива божествена панорама с надвесилите се 600-метрови скали на Вратцата.Ресторантът разполага със 150 места, лятната градина с 250 места, VIP терасата с 20 места. Заведението е добре познато със своята добра кухня и перфектни условия за семейни тържества и бизнес срещи.Хотелът разполага и с лоби бар.
Лятната градина е свързана с малко живописно езеро, което предлага разходка с водни колела.

Цена за двойна стая 50лв.,двойна стая лукс 60лв,стая спалня лукс 70лв.Апартамент 95лв.,голям апартамент – 110лв.

Контакти:

хотел Чайка
гр.Враца
Телефон: (+359) 92 62 13 69
Телефон: 092/ 621369
E-mail:chaika_hotel@abv.bg
Уебсайт: chaika.net

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress