Хотел Широка лъка

Широка лъка е китно село, разположено в Родопите. Името означава „широка извивка, кривина, лъкатушене“.Широка лъка е обявена за национален архитектурен и фолклорен резерват.Широка лъка е песенната столица на Родопите, планината на митичния Орфей.Модерният хотел „Широка лъка“ се намира в непосредствена близост до това средище на българската култура.

Хотелът напълно отговаря на съвременните разбирания за място за пълноценна ваканция. Той гарантира безкомпромисен стандарт и изискана атмосфера, които няма да откриете другаде.Изключителното му местоположение в сърцето на архитектурния и фолклорен център на Родопите ви осигурява непосредствен достъп до национални и исторически забележителности.Хотел Широка лъка ви предлага не само пълна гама услуги, качество и спокойствие, но и отговорна грижа за вашето здраве. Хотелът разполага с 12 апартамента Grand Suit, 13 апартамента Junior Suit и 11 двойни стаи лукс.Стаите – стилни и просторни, луксозни, комфортни.Обзавеждане съгласно европейските изисквания: кабелен интернет, цифрова телевизия, LCD телевизор, телефон,мини бар, сейф.

Край камината на механата в хотел Широка лъка имате чудесни възможности за изключително приятни събирания.
В уютната обстановка на елегантния салон на ресторанта са разположени 70 места и още 30 – на просторната тераса с панорамна гледка.Тук ще бъдете обслужени професионално, с внимание към всеки ваш вкус.
Една от най-приятните възможности, които ви предоставя хотел Широка лъка, е почивката в разпускащата атмосфера на SPA центъра.
Цени за нощувки от 90лв. до 120лв.

Контакти:

с. Широка Лъка
ул.Чуката, N:1
Телефони: 03030 2121; 03030 2122
Факс: 03030 2123
E-mail: reservations@shirokalaka.bg
hotel@shirokalaka.bg
Уебсайт: shirokalaka.bg

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress