За нас

Този сайт е предназначен за посетители, които желаят да организират своята почивка, да се информират за актуалните туристически дестинации, да прочетат авторски статии за туризъм в България и чужбина, да се забавляват, да мечтаят, да пускат съзнанието си да пътува.

Turizmo.bg има за цел да развива туризма в България и да подобрява културата на пътуване на своите читатели, както и да бъде ценен справочник при организиране на почивка, пътуване, екскурзия. При нас ще намерите информация за услуги в туристическия сектор, видове туризъм, паметници на културата, природни забележителности, маршрути, непознати кътчета и други.

В същото време сайтът е идеалното поле за изява на водещите и реномирани места за отдих и почивка (хотели, вили, къщи за гости, хижи и т. н.) и начин да подпомогне представянето им пред евентуалните им клиенти. По този начин Turizmo.bg е своеобразно свързващо ядро между предлаганите услуги в туристическия сектор и потребителите туристи.

Всичко, което трябва да направите, е да добавите вашия хотел, вила, къща за гости в сайта чрез формата Добави обект.

Категориите в сайта са разделени така, че да създадат максимална точност и бързина при намиране на желаната информация.
Категорията Оферти ще ви представи най-интересните предложения от водещите места за настаняване в страната, както и промоции, специални предложения, атрактивни пакети.
Статии – подбрани статии в областта на туризма, селектирани, редактирани, авторски.
Топ дестинации – топ класации на различни места по света, подбрани според определени критерии. Съдържат полезна информация за различни кътчета по света и интересна съпоставка между тях.
Календар – побира в себе си предстоящите събития, които могат да ви заинтригуват.
Хоризонти – тук има всичко под небето, докъдето ви видят очите. Избрахме категорията да се казва Хоризонти, защото и тя, като заглавието си, се стреми да бъде различна, всеобхватна, примамлива, обещаваща нови светове.
Категорията Пътеводител на добрите обноски има за цел да ви разкаже за етикета по света. Хранене, общуване, подаръци, бизнес – всичко е важно, когато отивате в друга държава. За да имате по-голяма свобода в общуването, а и за да се позабавлявате с някои интересни правила, следете публикациите в тази категория.
Туристически обекти – това беше основната идея, от която тръгнахме. Да съберем всички забележителности в България и да ги групираме по градове, за да можете лесно да планирате тяхното посещение. Непознати кътчета в България пък е скромната ни амбициозна програма, в която искрено вярваме, че ще се включите. Чрез формата Добави обект лесно можете да опишете любимото си място, да приложите снимки и да ни го изпратите. По този начин можем да направим още една крачка към опознаването на родината ни. А тя има какво да покаже!

Ентусиазъм и отношение са водещите стимули за нас в това начинание. Ентусиазъм, с който всеки ден се стремим да дадем най-доброто от себе си, под формата на статии, подбор на хотели, снимки, клипове, събития и т. н., и уважение към вас, като читатели, мечтатели, авантюристи, защото всяка дума в този сайт е написана с отношение.

Екипът на Turizmo.bg

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress