Къща за гости При Братята

Къща за гости ”При Братята” се намира в с.Орешак (на 6 км от гр.Троян-6км ина 3 км от Троянския манастир) ще ви зареди с добро настроение и дух. Топла и уютна през зимата и прохладна през лятото, сгушена в Троянския балкан, къщата ще ви очарова с неповторимата си атмосфера и прекрасно разположение.
„Благодаря за почивката” – са думите, които желаем да чуем от Вас, но за да ги заслужим, ние, домакините, се грижим индивидуално всеки гост. Романтика с любимия, семейна ваканция, бягство от шума на големия град, служебен престой или просто наслада за духа и тялото е вашето желание. Добре сте ни дошли!

ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ са добре дошли.

Предлагаме ви добре проектиран и поддържан басейн с размери 12/6 м. дълбочина 160см. И отделена детска част с размери 3м. диаметър и дълбочина 60см.

Екстри:
Паркинг, интернет, детска площадка, басейн, забавления за малки и големи. Тенис на маса, Дартс, Федербал, Ролери, Футболна и волейболна топка.

Забележителности:Троянския манастир, Националното изложение на занаятите, Природо-научния музей, Празник на сливата, Празник на с.Орешак, Чудотворната икона Света Богородица Троеручица, Видимското пръскало.

Адрес:село Орешак
Махала Калчевска N:12
Телефон за резервации и запитвания
Марианна Балабанова
(359) 879 034 987
e-mail:bratyata@yahoo.com

bratyata.com
www.facebook.com/bratyata

2 Коментари към “Къща за гости При Братята”

  1. Ирена каза:

    Къщата е прекрасна!

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress