Съвършеното място за почивка

Ако имате склонност към живописен лукс, история, традиции, интересни култури или наскоро сте сключили брак, ако копнеете за розови залези, звездно небе, безкрайни плажове, спиращи дъха гледки, остров Бали е съвършеното място за почивка!

Тук невероятните природни дадености, съчетани с богатата история, култура и изкуството на местното население се преливат в интересна симбиоза. С хипнотизиращата плажна ивица, шикозни барове и ресторанти, множество места за пазаруване, в Бали ви остава само едно – да се порадвате на живота!

Плажната ивица на острова сякаш е необятна – северните пясъци на острова са тъмни и искрящи под напичащото слънце, а по южната брегова ивица плажовете са снежно бели и се мият от вълните на Индийския океан. От тропическата джунгла може да доловите невероятния аромат на орхидеи и хибискуси.

Лазурните плажове, обградени с тропически дървета по периферията, далеч не са единственото, което можете да видите в Бали. Ще останете очаровани от множеството галерии, търговски центрове и различни магазини, от които се носи невероятно ухание на ароматни свещи.

Кулинарните ценители ще признаят местните деликатеси – преобладават рибата и морските дарове. Имате възможност да изберете между доста видове риби, скариди, омари, раци, октоподи. Просто си харесайте някоя, а балийските майстори ще ви я претеглят и ще я приготвят, както пожелаете.

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress